Om oss

Vi är stolta att kunna säga att vi idag är ett av de ledande företagen inom tillverkning av det lätta och isolerande materialet cellbetong. Förutom produktionen kan vi erbjuda olika tjänster och lösningar för isolering och ventilering av undergolv, tak och byggblock för väggar i cellbetong.

Vi satsar på hög kvalité, förstklassig service och flexibilitet. Dina önskemål, behov och preferenser är viktigast för oss. Vi sätter kunden i fokus och är redo att erbjuda skräddarsydda lösningar där de behövs. Cellbetong i sig står för helhetslösningar men det utesluter inte möjligheten att skräddarsy våra projekt.

Vi är stolta över vårt arbete och vår långa lista med nöjda kunder. Behöver du vår hjälp ska du genast ta kontakt med oss. Vi är lyhörda och ser till att ge dig det bästa möjliga rådet och hjälpen som du kan behöva.

Vår långa och gedigna erfarenhet inom området har lärt oss att cellbetong är ett material som passar både för isolering och andra ändamål. Är du ute efter ett lätt, mögelfritt och hållfast material bör du välja cellbetong, något som vi är experter på.

Vi är inte rädda att ta oss an nya uppgifter och visa vad vi går för. Vår starka teamkänsla och stora kompetens kombinerad med professionalism och fläckfri service kommer att göra dig som kund nöjd.

Välj oss om du vill ha jobbet väl utfört! Ring om du vill veta mer. Du är mer än välkommen hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig.