Cellbetong

Cellbetong består av vatten, cement och cellplastkulor. Vi använder oss inte av någon tyngande sand vilket gör att produkten är lätt och har bra hållfasthet. Cellbetong är ett idealiskt isoleringsmaterial. Vi är experter inom användningen av cellbetong och anpassar våra tjänster till dina specifika behov.

Visst låter det hela väldigt enkelt, men det specifika inom vårt arbete är att vi inte blandar vilka cellplastkulor som helst. Vi stävar efter att få en bra sluring så att cellbetongen och dess plastkulor inte flyter ihop. Vårt duktiga team ser till att blandningen ska vara formfast och stabil under hela gjutningen. Stabiliteten är löst genom att varje cellplastkula är behandlad med en patenterad tillsats.

Fördelarna som vi ser med cellbetong är att den har en låg vikt, fungerar som en helhetslösning och är ett obrännbart material. Dessutom är det mögelfritt, nivåutjämnande och har en stor beständighet. En stor fördel är att cellbetong är tillverkad i Sverige och håller en jämn, hög kvalitet. Vårt företag arbetar med snabba leveranser och kan vara på plats så fort behovet uppkommer. Oavsett om du vill lägga ett undergolv eller tak är vårt team det rätta valet. Vår professionalism och kunskap kombinerad med cellbetongens goda egenskaper garanterar ett bra resultat, ett resultat som har lång hållbarhet.  Vi är stolta över alla våra uppdrag och ser fram emot att se dig som kund.

Vi vill ge dig bästa möjliga service där du kan känna dig säker på ditt val av företag. Välkommen till oss!