Cellbetong Norrtälje

Med stor kunnighet, bra teamkänsla och strävan efter den perfekta kundservicen har vi arbetat med cellbetong i Norrtälje i många år.

Produkten cellbetong är lätt och har en bra hållfasthet då den inte innehåller tyngande sand utan består av vatten, cement och cellplastkulor. Vi har koncentrerat oss på att arbeta med cellbetong i Norrtälje och kan idag säga att vi känner till området väldigt bra och kan vara på plats hos dig med kort varsel.

Att anpassa våra tjänster till dina individuella behov och förväntningar är ett måste för oss. Ring gärna och berätta om ditt problem så hjälper vi med råd och ger dig även en individuell offert.

Vi ser fram emot att ha dig som vår nästa nöjda kund!

Vi är experter inom cellbetong i Norrtälje

En av de största fördelarna med cellbetong är att den har en låg vikt och är ett utmärkt isoleringsmaterial. Den är även mögelfri och har en stor beständighet som få andra material har.

Vi arbetar endast med cellbetong i Norrtälje som är tillverkad i Sverige. Materialet har därför en garanterad hög kvalitet.

Oavsett om du behöver lägga tak eller golv eller har ett mindre uppdrag så är vi redo att hjälpa till. Vi är experter inom cellbetong och arbetar exklusivt i Norrtälje.

Behöver du vår expertis eller hjälp? Ta gärna kontakt med oss så kan vi planera in uppdraget och påbörja det så fort som möjligt. Välkommen!